Iubirea excepțională există. Are nevoie de oameni excepționali.

Sunt femei care vor doar să iubească. Sunt femei care ar da tot ce au mai bun și ar împărtăși focul lor arzător cu un bărbat, să îl aprindă. Femei care ar iubi complet și fără ezitări, chiar dacă știu că nu au mult timp la dispoziție. Să investești toată ființa ta în prezent, și să îți dorești ca și celălalt să realizeze că prezentul e tot ce aveți.

Sunt femei care vor să se dizolve în timp cu bărbatul potrivit, să savureze secundele, orele și zilele însorite și îndurerate de ploi, până când timpul nu mai rămâne. Suflete care vor să arunce cuvinte mari, dulci și de neuitat, și să le împlinească, să le cioplească în marmura inimii celuilalt cu fapte la fel de mari și de dulci. Cuvinte care să îndulcească cafeaua de dimineață, serile în doi, paharele de vin sec și nopțile împărțite sub un cearșaf prea subțire pentru a încălzi corpurile dezgolite, de haine și de carapace. Vorbe și fapte menite să încălzească un trup vulnerabil, și un suflet rătăcit.

Femei dispuse să pună în joc tot ce au mai de preț. Atunci când văd că au alături de ele pe cineva pe măsura lor. Un bărbat excepțional (de excepție).

Un bărbat care își cunoaște sufletul, și știe ce e mai important în viață. Pregătit să lase la o parte așteptările neîmpărtășite, adevărurile nespuse, sentimentele învăluite și uitate, vorbele mari spuse cu o jumătate de inimă. Un bărbat gata să își ia femeia de mână, și să i-o apese pe pieptul gol. Să o invite să îi calce pragul inimii, chiar dacă în realitate ea a făcut asta deja. Să o cheme alături de el în zile îmblânzite de soare, știind că nu are nimic de pierdut, decât regrete.

Doi oameni care nu prețuiesc nimic mai mult decât prezentul pe care îl au, și pe care fac o promisiune tăcută să îl împartă. Care se bucură unul de celălalt ca de o zi pe malul mării, știind că e ultima baie pe care o fac timp de un an. Ultimul apus pe care îl vezi scufundându-se în valuri liniștite, în timp ce apa sărată îți leagănă corpul și mintea. Da, timpul nu contează. Se deschid și se împletesc unul cu altul la fel de mult, indiferent că au la dispoziție ani fără sfârșit, sau săptămâni neiertătoare. Pentru astfel de oameni, timpul e eternitate. O plimbare în parc, un film într-o seară târzie, o îmbrățișare în miez de noapte devin cele mai sincere momente posibile, într-o lume unde sinceritatea și deschiderea sunt rare. Trupuri reci care se ating, se încălzesc unul de la flacăra celuilalt, și nu ascund nimic. Sufletele sunt la fel de deschise precum un zâmbet dăruit unui copil, vulnerabile precum un trup gol și cald de femeie. Momentele în doi devin revoluții, atunci când în jur, între majoritatea cuplurilor plutesc in aer jocuri, nu scântei, și săruturile poartă doar pasiune, fără suflet.

O femeie excepțională, împreună cu un bărbat excepțional, sunt singurii care pot crea iubirea așa cum ar trebui să fie. Un foc îngrijit și întreținut de suflete împreunate.

Și poate oamenii care astăzi sunt excepționali vor fi mâine obișnuiți, într-o lume eliberată de frică și de deghizări.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s